amim najmie buat duit dengan fiverr

Adakah anda ...

Mahu buat duit secara santai ?
  • Nak buat secara part time...
  • Nak buat hanya dari rumah...
  • Hanya duduk depan laptop...
  • Dapat bayaran dalam USD...

Adakah anda pernah dengar mengenai
Buat Duit dengan Fiverr?

Teruskan bacaan kerana saya akan bercerita mengenai lubuk pendapatan USD ini..
buat duit dengan fiverr
Jika ini adalah pertama kali anda mendengar mengenai Fiverr, izinkan saya menerangkan secara ringkas apakah Fiverr ini.

Secara ringkasnya, Fiverr adalah sebuah laman web / platform jual beli servis. Transaksi jual beli di Fiverr menggunakan nilai mata wang USD.

Semua servis yang ditawarkan pula adalah serendah $5 sahaja. Ini membantu usahawan yang memerlukan sesuatu servis dengan harga yang murah.

Bagi mereka yang mahu buat duit di fiverr pula, anda boleh mengenakan bayaran dari $5 hingga ribuan $USD. Anda sendiri yang tetapkan!

Ini adalah sangat menarik oleh kerana jika anda menawarkan servis disitu, sudah tentu anda akan menjana pendapatan dalam nilai USD!

Saya sendiri mempunyai pengalaman buat duit di Fiverr ini sejak tahun 2011 lagi. Kini, sudah masuk 6 tahun saya menjana pendapatan USD daripada laman web Fiverr ini.
Di Malaysia, masih ramai lagi yang tidak tahu tentang kewujudan lubuk USD ini. Jadi, anda beruntung oleh kerana menjumpai laman web ini.

Yang menariknya mengenai Fiverr, anda boleh terus mula menjual dengan menggunakan kemahiran yang anda ada.

Tak perlu hasilkan produk!


Anda boleh tawarkan kemahiran atau hobi anda seperti mengambil gambar, design, menari, memasak, menulis, bercakap, menyunting video, kerja kreatif, marketing, dan apa sahaja kemahiran dan hobi yang anda ada.

Servis seperti menyunting video, menyunting gambar, terjemahan, adalah servis kebiasaan yang kita selalu dengar. Namun, di Fiverr tidak terhad kepada servis seperti itu sahaja.

Malah, servis Luar Biasa juga ada ditawarkan disini. Contohnya seperti menari, memanjat pokok, melukis di dahi, surfing di pantai, lukis di atas tanah dan berjuta lagi servis-servis Luar Biasa yang ada.

Ianya nampak seperti tak masuk akal, namun servis-servis seperti ini juga mendapat sambutan dan jualan yang tinggi di Fiverr.

Pada mulanya saya agak pelik dengan servis sebegini. Namun, apabila saya selidik dengan lebih mendalam, dan turut serta mengambil peluang untuk menawarkan servis pelik seperti itu dan ternyata, jualan tetap terhasil! Semuanya perlukan kreativiti masing-masing :D
fiverr

Apa itu Fiverr ?

Kenali asas Fiverr.
Fiverr adalah salah satu lubuk buat duit USD. Apa yang boleh saya katakan disini, Fiverr adalah tempat paling mudah untuk anda jana pendapatan di internet.

Dan yang paling seronok, bayaran yang anda dapat daripada Fiverr adalah dalam nilai mata wang USD. ;)

Kenapa saya suka buat duit di Fiverr?
  • Tidak perlukan sebarang modal
  • Boleh dilakukan secara santai sahaja
  • Hanya gunakan kepakaran yang ada
  • Dan banyak lagi... Anda akan rasai kepuasannya sendiri

Teknik Buat Duit di Fiverr

Buat duit di Fiverr memerlukan seni / skill.
Anda boleh terus buat duit di Fiverr tanpa guide. Tapi anda akan dapati, untuk mendapatkan jualan yang pertama adalah tak semudah yang disangka. Dengan menggunakan strategi dan teknik yang betul yang akan saya tunjukkan, anda dengan mudah dapat menarik pelawat Fiverr menjadi pembeli anda.

Dengan teknik yang betul, anda tak perlu lagi mencari pembeli kerana pembeli itu sendiri yang akan mencari dan membeli dari anda.
buat-duit-dengan-fiverr3
budak-sekolah-buat-duit

Teknik Gandakan Jualan

Dengan teknik ini, anda dapat menggandakan pendapatan anda di Fiverr.
Jika anda pandai menggunakan Fiverr, anda boleh gandakan pendapatan dengan mudah. Asalkan anda tahu caranya.

Saya juga akan tunjukkan cara 'Advance' supaya anda boleh jimatkan masa dan 'double'kan pendapatan anda di Fiverr.
  • Saya tunjukkan cara untuk 'double'kan pendapatan anda.
  • Teknik mendapatkan bakal pelanggan kurang dari 60 saat.
  • Mengetahui servis yang sentiasa mendapat sambutan.
  • Saya tunjukkan lubuk permintaan daripada ribuan pelanggan.

Kelebihan Buat Duit di Fiverr

  • Sesuai untuk newbie.
  • Tak perlu keluar modal.
  • Tak perlu hasilkan produk.
  • Bebas mengikut masa anda.
  • Jana pendapatan melalui USD.
  • Buat kerja depan laptop sahaja.
  • Menerima pelanggan seluruh dunia.
  • Sesiapa sahaja boleh buat duit di Fiverr.
  • Boleh buat secara full time dan part time.
  • Boleh mula terus dengan kemahiran yang ada.
  • Tak perlu tahu seo, bina website, pengiklanan berbayar.
  • Tiada batas pendapatan. Anda boleh tetapkan harga servis anda sendiri.

Jangan Tersilap Langkah!!

Bunyi macam senang. Namun...
Pada tahun pertama, saya tidak mendapat sebarang jualan. Namun saya terus dan terus mencuba menggunakan beberapa teknik dan twist serba sedikit untuk cuba mendapatkan pelanggan pertama.

Alhamdulillah kemudiannya, saya sudah mula rancak menerima jualan. Baru saya sedar, untuk mula buat duit di Fiverr bukan semudah yang disangka jika dibuat tanpa sebarang strategi.
Maklumlah, di dalam Fiverr sahaja ada berjuta penjual dari seluruh pelusuk dunia yang menawarkan servis disitu. Adakah anda boleh bersaing dengan penjual-penjual lain tanpa anda mengatur strategi, mereka pula menggunakan strategi?

Jadi, yang sebenarnya adalah anda perlukan teknik dan strategi yang betul. Anda perlu tahu selok belok dalam laman web Fiverr ini.

Masalah & Kekangan yang sering dihadapi

Ada juga yang dah excited untuk buat duit di Fiverr, namun perkara-perkara seperti ini sering bermain dalam kepala.
  • Tak ada masa
  • Tak pandai Bahasa inggeris
  • Tak ada kemahiran
  • Tak tahu nak mula dari mana
  • Masalah modal
  • Tak ada idea
  • Tak tau nak promosi
  • Takut untuk berkomunikasi
Perkara-perkara macam ni yang membantutkan mereka untuk buat duit dengan Fiverr.

Tak dinafikan, pada permulaan saya menceburi bidang ini juga, banyak persoalan yang bermain di fikiran.

Namun, saya teruskan juga niat dan jalan terus. Seperti yang saya katakan sebelum ini, tiada jualan pada tahun pertama.

Semuanya gara-gara confident level yang terlalu tinggi. Saya beranggapan ianya semudah yang disangka.

Baru saya tahu sebenarnya nak buat duit di Fiverr adalah mudah jika tahu caranya, tahu tekniknya.

Penyelesaian untuk ANDA!

Teruskan bacaan kerana saya akan cerita lebih lanjut mengenai lubuk pendapatan USD ini..
Tetapi kini anda boleh letak tepi atau campak jauh-jauh segala masalah dan segala persoalan yang bermain di fikiran.

Oleh kerana pakej buat duit usd ini sangat sesuai untuk anda yang mempunyai masalah seperti yang dinyatakan.

Segala masalah anda akan terjawab dalam pakej ini.

Selepas ini anda tak perlu lagi untuk buang masa seperti apa yang berlaku pada saya suatu masa dulu. Sekarang anda hanya perlu ikut sahaja apa yang saya buat. Step by step.
Selepas ini, segala masalah tersebut anda boleh ketepikan kerana selepas ini anda:
  • Boleh gunakan teknik ___ untuk memudahkan kerja anda walaupun anda tak ada masa.
  • Gunakan ___ walaupun anda tiada kemahiran berbahasa inggeris
  • Tak perlu kemahiran. Kerana saya berikan 3 idea untuk anda bermula. Saya sediakan tutorial cara untuk melakukan 3 idea tersebut.
  • Belajar dari asas. Step by step dalam penerangan bergambar. Sudah pasti anda akan tahu selok belok dalam Fiverr.
  • Tak perlu modal. Untuk menyertai Fiverr percuma sahaja!
  • Tak perlu promosi oleh kerana pihak Fiverr sendiri akan lakukan aktiviti promosi mereka seperti melalui email marketing, google adwords dan facebook ads.

Khas untuk ANDA..

Panduan Buat Duit dengan Fiverr

panduan fiverr 2017

Saya akan tunjukkan caranya

dengan modul yang telah disusun rapi KHAS untuk anda mempelajari buat duit USD.

Jimat Masa Anda !

Anda tak pernah dengar mengenai Fiverr? Atau anda cuma masih tidak tahu menggunakan laman web Fiverr? Saya akan ajar anda dari asas menggunakan laman web Fiverr. Anda boleh jimatkan masa yang banyak untuk explore laman web Fiverr sendirian.

Mudah Faham

Jangan risau, kesemua modul yang diajar adalah sangat mudah untuk difahami. Walaupun anda zero sekalipun, anda akan faham.

Ikut Sahaja Apa Yang Saya Buat

Anda tak perlu pening kepala. Ikut sahaja apa yang saya buat. Aplikasikan sahaja apa yang diajar dalam Panduan Fiverr ini. Sangat mudah untuk diikuti.

Anda Tidak Lagi 'Keseorangan'!

Saya telah menyediakan lebih beberapa panduan khas untuk anda. Jika anda 'lost' ketika mahu buat duit di Fiverr, anda boleh refer pada panduan-panduan ini.

Saya Bantu Anda !

Anda ada masalah? Masih tidak tahu nak buat apa? Perlukan bantuan? Saya sentiasa ada untuk bantu anda. Hubungi saya melalui facebook atau email, dan saya bersedia membantu menjawab persoalan anda.

Idea Untuk Bermula

Beberapa idea yang sudah terbukti berjaya akan saya tunjukkan dalam Panduan Bonus. Anda boleh gunakan idea tersebut untuk servis anda nanti.

panduan fiverr

Ebook Panduan Fiverr

Bernilai RM40
Ebook ini akan menerangkan kepada anda, Asas Fiverr iaitu daripada cara untuk daftar, cara untuk menjual, sehingga cara untuk mengguna Fiverr akan diterangkan di dalam ebook Panduan Lengkap Asas Fiverr ini.

Anda tidak akan 'lost' lagi. Akan diterangkan langkah demi langkah secara terperinci.
Ebook format PDF ini hanya boleh dibaca menggunakan alat elektronik seperti komputer, laptop dan smartphone.
teknik buat duit dengan fiverr

Ebook Teknik Simple Fiverr

Bernilai RM50
Sebuah panduan yang sarat dengan teknik simple untuk mendapatkan SALES di Fiverr. Teknik ini adalah teknik yang saya gunakan dari dulu hingga sekarang. Hanya dengan cara yang ditunjukkan dalam ebook ini sahaja, anda sudah boleh mendapatkan jualan di Fiverr.

Setiap teknik dalam panduan ini akan diterangkan secara terperinci.
Ebook format PDF ini hanya boleh dibaca menggunakan alat elektronik seperti komputer, laptop dan smartphone.
Ilmu disampaikan dengan cara santai, dan mudah difahami. Pengenalan, cara / bagaimana dan strategi menggunakan Fiverr ditunjukkan. Contoh-contoh juga diberi dan mudah diikuti bagi pelajar baru (beginners). ‘Buat Duit Dengan Fiverr’ mampu membuka persepsi saya bagaimana mudahnya menjana pendapatan di internet. Terima kasih Amim Najmie.
Ainol Haryati Ismail
amim-harian-metro

Apa kata mereka ?

Pengajaran ilmu secara santai dan mudah difahami terutamanya bagi yang baru ingin menceburi dalam bidang ini. "Buat Duit Dengan Fiverr" membuka mata saya tentang peluang-peluang yang ada bagi menjana pendapatan dalam USD dengan cara mudah tanpa kos yang tinggi. Tinggal nak buat atau tidak sahaja peluang yang ada di platform tersebut. Terima kasih Amim Najmie.
Mohd Hafiz Baharudin
Panduan ini amat bagus sekali. Ia mudah difahami dan di ikuti. Senang je rupanya buat duit dengan Fiverr ni...jika kita tahu. Tapi, tak ramai yang tahu. Disebabkan ramai yang tak tahu, memberi peluang kepada kita untuk membuat duit dengan lebih banyak lagi. Terima kasih, Amim.
Nasir Saharum
Cikgu Amim memang terbaik dalam fiverr ni. Memang membuka mata dan minda saya untuk buat duit di internet dengan mudah tambahan lagi kalau ada mentor yang memang proven buat duit hari-hari ni..yang syoknya USD tu...terus nak start buat ni.. memang awesome fiverr ni...
Azam Aziz
A very informative guide. Step by step, dari awal sampai akhir, even bagi ideas and sources untuk business di Fiverr. Tunggu apply je! Great Job AMIM!
Noor Syakirah Mohd Azam
Tahniah dan terima kasih En. Amim. Satu perkongsian ilmu yang baik. Mendapat pencerahan dengan jelas berkenaan making money through Fiverr. Juga pengetahuan asas berkenaan fungsi-fungsi serta perkara-perkara yang tidak boleh dilakukan didalam Fiverr. Contoh-contoh yang menarik serta idea-idea untuk memulakan perniagaan di ruang Fiverr. Sudah pasti saya akan rekomenkan pada rakan-rakan yang lain. Saya yakin perkongsian ilmu ini adalah win-win situation. Now I believe we can do international business. Tak pernah termimpi pun sebelum ini. International tu...in USD lagi. Sekali lagi terima kasih dan halalkan ilmu tuan ya... Jazakallahu Khairan
Azizul Rahman Mohamed
Panduan Fiverr bersama Amim Najmie best sangat ! Bukan je dapat ilmu Fiverr semata-mata... Malah dihidangkan dengan pelbagai ilmu tambahan yang pasti buat kita rasa sungguh teruja! Rugi kalau tak grab Panduan Fiverr ni.. *Highly Recommended!* Thank you, Trainer! :)
Rabi'atul 'Adawiyah
Assalamualaikum Sifu Amim Najmie. Saya sangat2 teruja dengan Panduan Buat Duit Dengan Fiverr oleh sifu Amim Najmie. Tak sangka dengan mengikuti Panduan tersebut, baru saya dapat tahu dengan Fiverr boleh buat duit dengan apa-apa sahaja dengan kepakaran, idea serta imiganasi yang ada pada diri kita. Terima kasih sifu Amim Najmie & Fiverr! Dengan Fiverr, semua benda kita boleh lakukan! Terima kasih.
Sarimah Adzrina Nasser
Terbaik, highly recomended. Memang nak marah pada Sifu Amim sangat-sangat sebab masa offer untuk belajar "FIVERR", namun ada "EXTRA" yang tak diberitahu awal-awal.. Siapa nak "EXTRA" tu baca Panduan baru tahu.. Terima Kasih. Lain kali bagi MORE TIPS lagi. Hehe.
Habibah Hasan
Alhamdulillah saya bersyukur dan berterima kasih kerana Amim banyak tunjuk ajar kepada kami benda yang super durb dalam menjana kewangan di fiverr dan saya juga tertarik dengan website or software yang di tunjukkan oleh Amim dalam mendesignkan sesuatu untuk kelihatan photo sentiasa menarik. Sekali lagi jutaan terima kasih Sifu Amim.
Asyraf Safia
Memang bagus dan amatlah sesuai bagi saya, seorang Pereka Grafik Designer. Panduan ini memang mengajar teknik-teknik yang benar dan berkesan untuk menjana duit di internet menggunakan website Fiverr yang merupakan sistem freelance yang boleh menjana pendapatan. Segala tips dan rahsia untuk membuat servis perkhidmatan diajar dengan lebih mendalam dalam panduan ini. Amat berbaloi!
Mohd Syafiq Mohd Khaidir
As salam... Saya ingin mengucapakan ribuan terima kasih kepada Amim. Baru saya nampak jalan untuk berusaha mencari wang dan dapat membantu orang supaya dapat menjana pendapatan dalam kegawatan ekonomi.. Banyak orang diluar tercari-cari apakah yang harus dibuat. Terima kasih.
Siti Nor Sakinah Che Meh
Pendapat saya Panduan Buat Duit dengan Fiverr ni memang owsem! Bagi saya yang sebelum ini hanya tahu buat duit dengan nilai RM, kini teruja nak buat satu lagi side income dengan matawang USD pula. Yang bestnya tak guna modal yang banyak. Hanya idea-idea creative diperlukan. Dengan panduan dan teknik rahsia yang cikgu Amim Najmie beri memudahkan lagi saya buat duit di Fiverr. Jom Fiverr!
Noor Farina Ahmad
Terima kasih kerana memperkenalkan fiverr kepada saya di dalam panduan buat duit dengan Fiverr ini. Ebook bonus yang diberikan juga sangat informatif. Panduan yang mudah dan bagus untuk diikuti.
Waramlah Muda
Selama ni dah biasa dengar orang buat duit melalui facebook , instagram , blog dan laman web. Melalui Panduan Fiverr ni saya didedahkan dengan satu lagi cabang perniagaan online yang mudah dan enjoy. Pembelajaran juga mudah diikuti dan difahami dan kita tak perlu risau kerana ebook mengenai Fiverr diajar secara step by step. Untuk Encik Amim Najmie, saya beri 5 bintang !
Hafeez Hashim
Terima kasih kepada sifu Amim kerana sudi menurunkan ilmu yang sangat-sangat hebat ini. Alhamdulillah saya dapat mengikuti serta memahami panduan-panduan di dalam ebook beliau untuk buat duit dalam USD ini dengan mudah. Juga sangat memberi manfaat kepada saya yang tidak mahir dalam bidang internet. Tetapi dengan tunjuk ajar sifu Amim yang jelas dan tepat penyampaianya telah menjadikan saya tahu selok belok Fiverr dengan cara yang betul. Thumb up!!
Bibi Maria Muhd Din
Assalammualaikum. Terima kasih atas perkongsian yang sangat menarik dan santai mengenai bagaimana buat duit dengan fiverr. ilmu yang diberi sungguh bermakna dan sangat bermanfaat bagi pelajar seperti saya yang baru sahaja bertatih dalam dunia sebenar. Semoga perkongsian ilmu ini memberi kebaikan kepada kita semua dan terima kasih sekali lagi. :)
Atikah Roslan
Panduan Buat Duit Dengan Fiverr terbaik! Saya dapat banyak info baru dengan mengikuti panduan ini dari segi teknik, design, idea sehingga dapat menjana income menggunakan mata wang USD. Kalau convert duit kita, dah berapa kan? Kita boleh kira sendiri. Lumayan! Terima kasih Sifu Amim Najmie kerana membantu saya dalam MENDAPATKAN INCOME LEBIH setiap hari! :-)
Hafiza Hassan
Terima kasih banyak-banyak sifu... Memberikan tunjuk ajar secara jelas dan senang di fahami... Sebelum ini saya tak pernah terfikir yang begitu mudah nak buat duit kalau kita dah tahu caranya.. Saya syorkan kepada sesiapa sahaja yang ingin menceburkan diri dalam bidang IM, sila dapatkan Panduan Buat Duit dengan Fiverr oleh Sifu Amim... Sangat sangat sangat berbaloi... Awesome!!
Nazrin Mohd
Cara buat duit secara sampingan dengan mudah dan murah sekali! Dan yang lebih menarik lagi penting ialah dengan Fiverr, pendapatan dan urusniaga kita adalah di dalam matawang utama iaitu USD. Fiverr juga adalah suatu tempat atau "platform" yang akan dikunjungi oleh pembeli/penjual sesuatu servis daripada seluruh dunia tanpa sempadan. Jadi jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk mempelajari Fiverr.
Mohd Noor Ismail

4 Bonus Khas Diberikan

kepada anda secara PERCUMA!!

podcast fiverr

BONUS #1
Audio Podcast Asas Fiverr

Bernilai RM30
Podcast Buat Duit dengan Fiverr bersama saya. Persoalan-persoalan yang sering ditanya mengenai Fiverr, terjawab dalam audio ini.

Audio berdurasi selama lebih 13 minit ini, adalah soal jawab saya berkaitan dengan Asas Buat Duit dengan Fiverr.

Saya pasti dengan mengikuti audia mp3 ini, anda akan lebih memahami apa itu Fiverr.
Audio MP3 ini hanya boleh dimainkan menggunakan alat elektronik seperti komputer, laptop dan smartphone.
idea niaga

BONUS #2
Tutorial Idea Fiverr #1

Bernilai RM30
Idea #1 Buat Duit dengan Fiverr.

Ianya adalah sebuah tutorial bergambar langkah demi langkah .

Ebook ini mengandungi sebuah tutorial yang boleh anda ikut dan gunakan untuk aplikasikan di Fiverr.

Idea yang diberikan ini adalah sebuah idea yang sering mendapat jualan di Fiverr. Anda tidak perlu pening kepala lagi mencari idea untuk ditawarkan di Fiverr.
Ebook format PDF ini hanya boleh dibaca menggunakan alat elektronik seperti komputer, laptop dan smartphone.
idea buat duit dengan fiverr

BONUS #3
Tutorial Idea Fiverr #2

Bernilai RM30
Idea #2 Buat Duit dengan Fiverr.

Ianya adalah sebuah tutorial bergambar langkah demi langkah .

Ebook ini mengandungi sebuah tutorial yang boleh anda ikut dan gunakan untuk aplikasikan di Fiverr.

Idea yang diberikan ini adalah sebuah idea yang sering mendapat jualan di Fiverr. Anda tidak perlu pening kepala lagi mencari idea untuk ditawarkan di Fiverr.
Ebook format PDF ini hanya boleh dibaca menggunakan alat elektronik seperti komputer, laptop dan smartphone.
idea buat duit di fiverr

BONUS #4
Tutorial Idea Fiverr #3

Bernilai RM30
Idea #3 Buat Duit dengan Fiverr.

Ianya adalah sebuah tutorial bergambar langkah demi langkah .

Ebook ini mengandungi sebuah tutorial yang boleh anda ikut dan gunakan untuk aplikasikan di Fiverr.

Idea yang diberikan ini adalah sebuah idea yang sering mendapat jualan di Fiverr. Anda tidak perlu pening kepala lagi mencari idea untuk ditawarkan di Fiverr.
Ebook format PDF ini hanya boleh dibaca menggunakan alat elektronik seperti komputer, laptop dan smartphone.

Dipakejkan Semua Khas untuk ANDA..

Pakej Buat Duit USD

pakej buat duit dengan fiverr

Edisi 4.0

Versi TERBARU - Kemaskini 2017

Ilmu yang didapati sangat berharga. Bukan sahaja ilmu buat duit dengan fiverr sahaja dipelajari, malah ilmu tentang grafik pun dapat dipelajari. Sepatutnya dicaj RM300... Bonus ebook yang diberi secara percuma juga sangat bernilai. Ebook ini jika dibeli di luar rasanya semuanya berharga RM250... Sangat berbaloi dengan harga yang dikenakan. Saya 'recommend' 200%. Anda tidak akan rasa rugi.
Zulkifli Abdullah

Jualan Akan Dibuka Tidak Lama Lagi. Nantikan...

Amim Network - Picture by freepik.com - Design by ezign.my