Adakah anda ...

Mahu buat duit secara santai ?
  • Nak buat secara part time...
  • Nak buat hanya dari rumah...
  • Hanya duduk depan laptop...
  • Dapat bayaran dalam USD...
buat-duit-dengan-fiverr

Saya akan tunjukkan caranya

dengan modul yang telah disusun rapi KHAS untuk anda mempelajari buat duit USD.

Jimat Masa Anda !

Anda tak pernah dengar mengenai Fiverr? Atau anda cuma masih tidak tahu menggunakan laman web Fiverr? Saya akan ajar anda dari asas menggunakan laman web Fiverr. Anda boleh jimatkan masa yang banyak untuk explore laman web Fiverr sendirian.

Mudah Faham

Jangan risau, kesemua modul yang diajar adalah sangat mudah untuk difahami. Walaupun anda zero sekalipun, anda akan faham. Saya juga turut menyediakan beberapa panduan untuk anda ulangkaji di rumah.

Ikut Sahaja Apa Yang Saya Buat

Anda tak perlu pening kepala. Ikut sahaja apa yang saya buat. Aplikasikan sahaja apa yang diajar dalam iClass Fiverr ini. Sangat mudah untuk diikuti.

Anda Tidak Lagi 'Keseorangan'!

Saya telah menyediakan lebih daripada 5 panduan khas untuk anda secara PERCUMA. Tidak perlu bayar yuran tambahan. Anda boleh mengulangkajinya di rumah. Jika anda 'lost' ketika mahu buat duit di Fiverr, anda boleh refer pada panduan-panduan ini.

Saya Bantu Anda !

Anda ada masalah? Masih tidak tahu nak buat apa? Perlukan bantuan? Saya sentiasa ada untuk bantu anda. Hubungi saya melalui facebook atau email, dan saya bersedia membantu menjawab persoalan anda.

Praktikal Bersama Saya

Beberapa idea yang sudah terbukti berjaya akan saya tunjukkan dalam bahagian praktikal. Anda boleh gunakan idea tersebut untuk servis anda nanti.

Ilmu disampaikan dengan cara santai, mudah difahami dan latihan praktikal diamalkan. Pengenalan, cara / bagaimana dan strategi menggunakan Fiverr ditunjukkan di dalam kelas ini. Contoh-contoh juga diberi dan mudah diikuti bagi pelajar baru (beginners) dan paling penting - “It’s a hands on session”. Anda tanya – tutor akan jawab. Kelas ‘Buat Duit Dengan Fiverr’ mampu membuka persepsi saya bagaimana mudahnya menjana pendapatan di internet. Terima kasih Amim Najmie.
Ainol Haryati Ismail
fiverr

Apa itu Fiverr ?

Kenali asas Fiverr.
Fiverr adalah salah satu lubuk buat duit USD. Apa yang boleh saya katakan disini, Fiverr adalah tempat paling mudah untuk anda jana pendapatan di internet.

Dan yang paling seronok, bayaran yang anda dapat daripada Fiverr adalah dalam nilai mata wang USD. ;)

Kenapa saya suka buat duit di Fiverr?
  • Tidak perlukan sebarang modal
  • Boleh dilakukan secara santai sahaja
  • Hanya gunakan kepakaran yang ada
  • Dan banyak lagi... Anda akan rasai kepuasannya sendiri

Teknik Buat Duit di Fiverr

Buat duit di Fiverr memerlukan seni / skill.
Anda boleh terus buat duit di Fiverr tanpa guide. Tapi anda akan dapati, untuk mendapatkan jualan yang pertama adalah tak semudah yang disangka. Dengan menggunakan strategi dan teknik yang betul yang akan saya tunjukkan di dalam kelas, anda dengan mudah dapat menarik pelawat Fiverr menjadi pembeli anda.

Dengan teknik yang betul, anda tak perlu lagi mencari pembeli kerana pembeli itu sendiri yang akan mencari dan membeli dari anda.
buat-duit-dengan-fiverr3
budak-sekolah-buat-duit

Teknik melihat GIG 'mahal'

Dengan teknik ini, anda dapat menggandakan pendapatan anda di Fiverr.

Jika anda pandai 'bermain' dengan Fiverr, anda boleh gandakan pendapatan anda di Fiverr. Asalkan anda tahu caranya.

Saya juga akan tunjukkan cara 'Advance' supaya anda boleh jimatkan masa dan 'double'kan pendapatan anda di Fiverr.

  • Saya tunjukkan cara untuk 'double'kan pendapatan anda.
  • Teknik mendapatkan bakal pelanggan kurang dari 60 saat.
  • Mengetahui servis yang sentiasa mendapat sambutan.
  • Saya tunjukkan lubuk permintaan daripada ribuan pelanggan.
amim-harian-metro

Apa kata mereka ?

Pengajaran ilmu secara santai, mudah difahami dan diselang seli dengan pengajaran teori, praktikal dan sesi soal jawab yang mudah difahami terutamanya bagi yang baru ingin menceburi dalam bidang ini. Kelas "Buat Duit Dengan Fiverr" membuka mata saya tentang peluang-peluang yang ada bagi menjana pendapatan dalam USD dengan cara mudah tanpa kos yang tinggi. Tinggal nak buat atau tidak sahaja peluang yang ada di platform tersebut. Terima kasih Amim Najmie.
Mohd Hafiz Baharudin
Kelas ini amat bagus sekali. Ia mudah difahami dan di ikuti. Senang je rupanya buat duit dengan Fiverr ni...jika kita tahu. Tapi, tak ramai yang tahu. Disebabkan ramai yang tak tahu, memberi peluang kepada kita untuk membuat duit dengan lebih banyak lagi. Terima kasih, Amim.
Nasir Saharum
Cikgu Amim memang terbaik dalam fiverr ni. Memang membuka mata dan minda saya untuk buat duit di internet dengan mudah tambahan lagi kalau ada mentor yang memang proven buat duit hari-hari ni..yang syoknya USD tu...terus nak start buat ni.. memang awesome fiverr ni...jom la join iclass fiverr ni..rugi bak hang kalau tak mai..
Azam Aziz
A very informative class. Step by step, dari awal sampai akhir, even bagi ideas and sources untuk business di Fiverr. Tunggu apply je! Great Job AMIM!
Noor Syakirah Mohd Azam
Tahniah dan terima kasih En. Amim. Satu perkongsian ilmu yang baik. Mendapat pencerahan dengan jelas berkenaan making money through Fiverr. Juga pengetahuan asas berkenaan fungsi-fungsi serta perkara-perkara yang tidak boleh dilakukan didalam Fiverr. Contoh-contoh yang menarik serta idea-idea untuk memulakan perniagaan di ruang Fiverr. Sudah pasti iClass yang saya akan rekomenkan pada rakan-rakan yang lain. Saya yakin perkongsian ilmu ini adalah win-win situation. Now I believe we can do international business. Tak pernah termimpi pun sebelum ini. International tu...in USD lagi. Sekali lagi terima kasih dan halalkan ilmu tuan ya... Jazakallahu Khairan
Azizul Rahman Mohamed
iClass Fiverr bersama Amim Najmie best sangat ! Bukan je dapat ilmu Fiverr semata-mata... Malah dihidangkan dengan pelbagai ilmu tambahan yang pasti buat kita rasa sungguh teruja! Rugi kalau tak hadir iClass Fiverr ni.. *Highly Recommended!* Thank you, Trainer! :)
Rabi'atul 'Adawiyah
Assalamualaikum Sifu Amim Najmie. Saya sangat2 teruja apabila menghadiri iClass Buat Duit Dengan Fiverr yang dikendalikan oleh sifu Amim Najmie. Tak sangka dengan mengikuti kelas tersebut, baru saya dapat tahu dengan Fiverr boleh buat duit dengan apa-apa sahaja dengan kepakaran, idea serta imiganasi yang ada pada diri kita. Terima kasih sifu Amim Najmie & Fiverr! Dengan Fiverr, semua benda kita boleh lakukan! Terima kasih.
Sarimah Adzrina Nasser
Terbaik, highly recomended. Memang nak marah pada Sifu Amim sangat-sangat sebab masa offer untuk belajar "FIVERR", namun ada "EXTRA" yang tak diberitahu awal-awal.. Siapa nak "EXTRA" tu join klas baru tahu.. Terima Kasih. Lain kali bagi MORE TIPS lagi. Hehe.
Habibah Hasan
Alhamdulillah saya bersyukur dan berterima kasih kerana Amim banyak tunjuk ajar kepada kami benda yang super durb dalam menjana kewangan di fiverr dan saya juga tertarik dengan website or software yang di tunjukkan oleh Amim dalam mendesignkan sesuatu untuk kelihatan photo sentiasa menarik. Sekali lagi jutaan terima kasih Sifu Amim.
Asyraf Safia
iClass ini memang bagus dan amatlah sesuai bagi saya, seorang Pereka Grafik Designer. Class ini memang mengajar teknik-teknik yang benar dan berkesan untuk menjana duit di internet menggunakan website Fiverr yang merupakan sistem freelance yang boleh menjana pendapatan. Segala tips dan rahsia untuk membuat servis perkhidmatan diajar dengan lebih mendalam dalam kelas ini. Walaupun sekejap, tapi amatlah berbaloi! Top class!!
Mohd Syafiq Mohd Khaidir
As salam... Saya ingin mengucapakan ribuan terima kasih kepada Amim. Baru saya nampak jalan untuk berusaha mencari wang dan dapat membantu orang supaya dapat menjana pendapatan dalam kegawatan ekonomi.. Banyak orang diluar tercari-cari apakah yang harus dibuat. Terima kasih.
Siti Nor Sakinah Che Meh
Pendapat saya iclass fiverr ni memang owsem! Bagi saya yang sebelum ini hanya tahu buat duit dengan nilai RM, kini teruja nak buat satu lagi side income dengan matawang USD pula. Yang bestnya tak guna modal yang banyak.Hanya idea-idea creative diperlukan. Dengan panduan dan teknik rahsia yang cikgu Amim Najmie beri memudahkan lagi saya buat duit di Fiverr. Jom iClass Fiverr!
Noor Farina Ahmad
Terima kasih kerana memperkenalkan fiverr kepada saya di dalam kelas buat duit dengan Fiverr ini. Ebook bonus yang diberikan juga sangat informatif. Panduan yang mudah dan bagus untuk diikuti.
Waramlah Muda
Selama ni dah biasa dengar orang buat duit melalui facebook , instagram , blog dan laman web. Melalui iClass Fiverr ni saya didedahkan dengan satu lagi cabang perniagaan online yang mudah dan enjoy. Pembelajaran di kelas juga mudah diikuti dan difahami dan kita tak perlu risau kerana ebook mengenai Fiverr juga diberikan secara percuma dan peserta boleh rujuk nota secara step by step. Untuk Encik Amim Najmie, saya beri 5 bintang !
Hafeez Hashim
Terima kasih kepada sifu Amim kerana sudi menurunkan ilmu yang sangat-sangat hebat ini. Alhamdulillah saya dapat mengikuti serta memahami panduan-panduan di dalam ebook beliau untuk buat duit dalam USD ini dengan mudah. iClass Fiverr juga sangat memberi manfaat kepada saya yang tidak mahir dalam bidang internet. Tetapi dengan tunjuk ajar sifu Amim yang jelas dan tepat penyampaianya telah menjadikan saya tahu selok belok Fiverr dengan cara yang betul. Thumb up!!
Bibi Maria Muhd Din
Assalammualaikum. Terima kasih atas perkongsian yang sangat menarik dan santai mengenai bagaimana buat duit dengan fiverr. ilmu yang diberi sungguh bermakna dan sangat bermanfaat bagi pelajar seperti saya yang baru sahaja bertatih dalam dunia sebenar. Semoga perkongsian ilmu ini memberi kebaikan kepada kita semua dan terima kasih sekali lagi. :)
Atikah Roslan
iClass Buat Duit Dengan Fiverr terbaik! Saya dapat banyak info baru dengan mengikuti iClass ini dari segi teknik, design, idea sehingga dapat menjana income menggunakan mata wang USD. Kalau convert duit kita, dah berapa kan? Kita boleh kira sendiri. Lumayan! Terima kasih Sifu Amim Najmie kerana membantu saya dalam MENDAPATKAN INCOME LEBIH setiap hari! :-)
Hafiza Hassan
Terima kasih banyak-banyak sifu... Memberikan tunjuk ajar secara jelas dan senang di fahami... Sebelum ini saya tak pernah terfikir yang begitu mudah nak buat duit kalau kita dah tahu caranya.. Saya syorkan kepada sesiapa sahaja yang ingin menceburkan diri dalam bidang IM, sila hadiri kelas Sifu Amim... Sangat sangat sangat berbaloi... Awesome!!
Nazrin Mohd
Cara buat duit secara sampingan dengan mudah dan murah sekali! Dan yang lebih menarik lagi penting ialah dengan Fiverr, pendapatan dan urusniaga kita adalah di dalam matawang utama iaitu USD. Fiverr juga adalah suatu tempat atau "platform" yang akan dikunjungi oleh pembeli/penjual sesuatu servis daripada seluruh dunia tanpa sempadan. Jadi jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk mempelajari Fiverr.
Mohd Noor Ismail
8 Bonus Tambahan untuk Peserta

panduan asas fiverrBonus 1 - Ebook Panduan Lengkap Asas Fiverr
Ebook ini akan menerangkan kepada anda, Asas Fiverr iaitu daripada cara untuk daftar, cara untuk menjual, sehingga cara untuk mengguna Fiverr akan diterangkan di dalam ebook Panduan Lengkap Asas Fiverr ini. Anda tidak akan 'lost' lagi. Akan diterangkan langkah demi langkah.

teknik buat duit di fiverrBonus 2 - Ebook Teknik Twist Simple
Sebuah panduan yang sarat dengan teknik simple untuk mendapatkan SALES dari bakal pembeli. Teknik ini adalah teknik yang saya gunakan dari dulu hingga sekarang. Hanya dengan cara yang ditunjukkan dalam ebook ini sahaja, anda sudah boleh mendapatkan jualan di Fiverr.

panduan-daftar-paypalBonus 3 - Panduan Daftar Akaun PayPal
Langkah demi langkah ditunjukkan cara untuk daftar akaun PayPal supaya dapat menerima bayaran daripada Fiverr.
panduan-withdraw-earningBonus 4 - Panduan 'Withdraw Earning'
Menunjukkan cara untuk mengeluarkan 'earning' dari Fiverr ke PayPal dan juga mengeluarkan duit dari PayPal ke akaun bank tempatan anda.

idea buat duit dengan fiverrBonus 5 - Tutorial ____ (Idea 1)
Ebook ini mengandungi sebuah tutorial yang boleh anda ikut dan gunakan untuk aplikasikan di Fiverr. Idea yang diberikan ini adalah sebuah idea yang sering mendapat jualan di Fiverr. Anda tidak perlu pening kepala lagi mencari idea untuk ditawarkan di Fiverr.

tutorial buat duit dengan fiverrBonus 6 - Tutorial ____ (Idea 2)
Ebook ini mengandungi sebuah tutorial yang boleh anda ikut dan gunakan untuk aplikasikan di Fiverr. Idea yang diberikan ini adalah sebuah idea yang sering mendapat jualan di Fiverr. Anda tidak perlu pening kepala lagi mencari idea untuk ditawarkan di Fiverr.

cara buat duit dengan fiverrBonus 7 - Modul Pembelajaran
Anda akan diberikan slide dalam bentuk PDF untuk rujukan anda di rumah. Slide ini adalah sama dengan yang diberikan didalam iClass. Ini akan memudahkan anda untuk mengulangkaji semula di rumah.

gandakan pendapatan dengan fiverrBonus 8 - Ebook Twist Fiverr Premium*
Ianya adalah sebuah ebook PREMIUM. Panduan ini akan menerangkan kepada anda cara untuk melipat gandakan lagi pendapatan anda di FIverr. Dengan teknik ini sahaja, anda boleh gandakan pendapatan sehingga 100% dan lebih.

Peserta iClass Fiverr yang Awesome!


Ilmu yang didapati dari dalam kelas ini sangat berharga. Bukan sahaja ilmu buat duit dengan fiverr sahaja dipelajari, malah ilmu tentang grafik pun dapat dipelajari. Kelas ini sepatutnya dicaj RM300... Bonus ebook yang diberi secara percuma juga sangat bernilai. Ebook ini jika dibeli di luar rasanya semuanya berharga RM250... Kelas ini sangat berbaloi dengan harga yang dikenakan. Saya 'recommend' 200%. Anda tidak akan rasa rugi jika menghadiri kelas ini.
Zulkifli Abdullah

Tarikh iClass :

Terhad untuk 20 orang sahaja setiap kelas.....

 

Kelas Selesai !

14 Julai 2014
21 Julai 2014

 

Kelas Selesai !

4 Februari 2015
29 Mac 2015
3 Mei 2015
8 Ogos 2015
31 Oktober 2015
28 November 2015

 

Kelas Selesai!



 Akan diberitahu kemudian.

Apakah maksud buat duit dengan Fiverr?

Fiverr adalah salah satu lubuk dimana anda boleh menjana pendapatan dalam USD. Di dalam iClass ini, anda akan didedahkan dengan cara-cara yang sangat efektif untuk menjana pendapatan di Fiverr. Banyak tips dan strategi yang akan didedahkan di dalam iClass ini.

Berapakah harga pendaftaran iClass Fiverr ini?

RM100 untuk Umum
RM50 untuk pelajar IKSB (Diskaun 50%)

Kemudian akan dinaikkan harganya selepas beberapa siri iClass diadakan. Jumlah peserta terhad 20 orang sahaja untuk setiap kelas yang dijalankan.

Ada sebarang bantuan lanjutan selepas iClass?

Setiap peserta akan diberikan beberapa panduan serta ebook. Dengan adanya material pembelajaran ini, anda dapat mengulangkaji semula di rumah. Anda juga akan diberikan tips-tips tambahan melalui email dari masa ke semasa. Bonus tambahan ini akan diberikan selepas sahaja tamat kelas.

Adakah iClass ini akan diadakan lagi pada tarikh yang lain?

Mungkin YA dan mungkin juga TIDAK. Ianya bergantung pada permintaan dan masa yang sesuai oleh kerana jadual saya yang sangat padat. Walau bagaimanapun, anda digalakkan untuk mengisikan nama & email di ruangan yang telah disediakan diatas supaya anda boleh mengetahui tarikh-tarikh iClass terkini.

Saya dah bayar. Atas sebab tertentu, saya tak dapat hadirkan diri. Bagaimana?

Anda tidak boleh menukar tarikh lain jika anda tidak dapat hadir. Walau bagaimanapun, anda akan dapat material pembelajaran melalui email. Ia totally sama sahaja dengan apa yang diajarkan di dalam kelas. Anda boleh belajar melalui material tersebut. Anda juga boleh inbox saya di facebook (Amim Najmie) jika ada sebarang persoalan.